Tipuri de WebSite

Features IMG

StartUP website

Pentru 10 Euro+tva/luna oferim servicii ALLINCLUSIVE: nume domeniu + gazduire + realizare website.

Site dimensiune medie

Presupune un buget intre 100-500 Euro+tva si prezentarea in detaliu a serviciilor si produselor, aproximativ 50-100 poze.

Site web complex

Acest pachet este destinat companiilor mari, nationale sau internationale cu un volum de munca mai ridicat si mentenanta continua.

Magazin virtual

Platforme pe care le folosim noi: PrestaSHOP, Joomla, Wordpress. Buget recomandat este de minim 1000 Euro+tva.

Advanced IMG

StartUP website

Realizam primul tau site de internet cu un design Responsive, astfel website-ul tau se redimensioneaza pe ecranul oricarui dispozitiv: telefon, tableta, monitor, laptop sau TV.

In pret este inclus numele de domeniu cu extensie la alegere dintre: .RO, .EU, .SRL, .INFO, .NET, .COM, .PRO, .CLICK, .SHOP. dar si casuta de email personalizata.
Ne trimiteti pe email o pagina A4 de text si maxim 10 poze si in cateva zile aveti site-ul online.

Acest pachet include 1 GIGA spatiu pentru website si 1 GIGA spatiu pentru casuta de Email. Website-ul se construieste cu o optimizare SEO de baza de minim 65 puncte din 100 (Level 1). Totodata este inclusa si o actualizare semestriala gratuita care sa cuprinda maxim 200 cuvinte si maxim 2 poze actualizate sau noi introduse in site.

Plata se face sub forma unui abonament lunar de 10 euro+tva/luna, astfel incat afacerea Dumneavoastra fiind la inceput de drum sa nu aveti costuri initiale prea mari; totodata aceasta politica a pasilor marunti va ajuta ca pe viitor, in functie de evolutia afacerii sa va orientati catre un site web de prezentare complex sau un magazin virtual - webshop, in functie de nevoile si trendul afacerii Dumneavoastra.

Advanced2 IMG

Site dimensiune Medie

Fie ca vrei un website mai cuprinzator, fie ca ai deja un website care trebuie actualizat si completat cu alte informatii, noi te vom ajuta de la A la Z.

Acest pachet este ales in special de firmele care doresc sa-si promoveze in mediul online diverse produse sau servicii; se prezinta aproximativ 5-15 servicii si 50-100 poze.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un email in care sa ne detaliezi proiectul tau si iti vom propune un plan de actiune. Buget recomandat intre 100-500 Euro+tva.

Advanced3 IMG

Site web Complex

Putem vorbi aici de utilizarea PHP si baze de date, formulare si content mai bogat.

Acest pachet implica o mentenanta si o actualizare continua, implica munca unei echipe compusa din designer, programator, specialist optimizare si a unui tester.

In functie de dimensiunea website-ului, cantitatea contentului (text, poze, pdf-uri, etc.), de implicatiile timpului de executie si complexitatea programarii recomandam un buget de minim 500 Euro+tva.

Comanda Acum pe email

Scrie-ne cateva cuvinte despre proiectul tau ca sa iti trimitem o Oferta de Pret personalizata: info@starton.ro

StartON.ro

StartON Network este administrat de SC Biroul de imagine SRL, RO16119262, J23/2032/2015

StartON Network

Iride Business Center,
Pipera - Bucuresti

0772261070

Your message has been sent. Thank you!
Pentru a veni la noi la birou va rugam sa solicitati o Programare cu un Agent de Vanzari prin email.


Asteptam pe Email mesajele Dumneavoastra.
Va multumim

fb.me/starton.network      twitter/starton_network 
Vanzari: Gabriel Manea, StartON.ro DataCenter
077-226-1070 info@starton.ro